به گزارش روابط عمومی شهرداری ملک آباد

در مراسم تقدیر از دست اندرکاران ستاد خدمات سفر استان خراسان رضوی که با حضور معاون محترم اجرائی رئیس جمهور آقای مرتضوی،  استاندار محترم، معاونین محترم عمرانی و زیارت استاندار،  فرماندارمحترم شهرستان ،  شهرداران و مدیران ارشد استانی در ستاد خدمات سفر ،  اعضای شورای شهرستان و ... برگزار شد، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی از آقای مهندس رجبی شهردار ملک آباد به دلیل حسن انجام وظیفه و زحمات ارزنده به مردم و زائران امام علی بن موسی الرضا(ع)در نوروز 1401تقدیر و تشکر کرد و لوح تقدیری به پاس خدمات ارزنده به ایشان اهدا گردید.

متن این تقدیرنامه به شرح ذیل است:
جناب آقای محمد رجبی
شهردار محترم ملک آباد
سلام علیکم
در ایام عید بعثت رسول اعظم (ص) مشهد مقدس موج خروشان مشتاقان زیارت مضجع منور رضوی را به نظاره نشست و در میانه دریای پربرکت شعبان المعظم نوای جان بخش " یا مقلب القلوب و الابصار.. حول حالنا الی احسن الحال " زائرانی را شنید که رد ساحل این سفر معنوی ، افتخار میهمانی در ضیافت بزرگ رمضان نصیبشان می شود .
ورود بهنگام و مسئولانه در کنار هم افزایی ناشی از همدلی و انسجام دست اندرکاران خدمات رسانی ،توجه به مشکلات اصلی زائرین در قالب طرح شناسایی و مدیریت شبکه مسائل زیارت، از مبدا تا مبدا امسال فرصتی بی بدیل فراهم ساخت که جلوه های زیبا و افق های نوینی از خدمت کریمانه و عهد جاودانه برای تحقق توسعه کمی و کیفی زیارت در گام دوم  انقلاب در حوزه خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی نمایان شود .
چنین دستاورد بدون تردید مرهون خدمات و زحمات کسانی است که دربهترین لحظات و ساعات و روزهای سال خدمت به زائرین را قدر دانستند به مصداق کلام شریف رضوی :
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
توفیق همراهی و همدلی با پویش همه خادم الرضاییم در نوروز 1401 را به جنابعالی تبریک گفته و برایتان سلامتی و توفیق روز افزون ارزوندم
                                                                          یعقوبعلی نظری                                                    استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان