به گزارش روابط عمومی شهرداری ملک آباد

درنماز جمعه 16اردیبهشت بمناسبت هفته معلم و کارگر از معلمان نمونه و کارگران فعال به صورت نمادین تجلیل شد.
بعد ایراد سخنرانی امام جمعه محترم بخش احمدآباد جناب دکتر قاضی زاده هاشمی با گرامیداشت هفته معلم و کارگر اظهار داشت: به منظور ضرورت طرح ملی مسکن شهر ملک آباد و تأمین واحد مسکونی جهت استفاده جوانان و افراد واجد شرایط الحاق 100هکتار زمین به محدوده شهر جهت جمعیت پذیری این منطقه انجام گردیده است.

وهمچنین ایشان افزود:از جمله طرح های درحال اجرا اختصاص تتمه قیر 1400سهمیه ویژه به مقدار ۱۰۰تن قیر جهت آسفالت راه باغچه و جاده گردشگری نظر آباد قول مساعدت دادند.

همچنین در پایان این مراسم بمناسبت گرامیداشت هفته معلم و کارگر از معلمانی چون محمد کریمی شادی رئیس آموزش و پرورش،محمد رضا محمد زاده،علی اکبر عباسی،محمد تقی زاده و آقای جواد انصاری رئیس شبانه روزی مدرسه سنگ بست بازرس نمونه بخش احمدآباد طی 12سال و رئیس دانشسرای تربیت معلم و همچنین از کارگران نمونه آقایان رحمانی و حسن نافعی از طرف شهرداری و شورای اسلامی شهر ملک آباد با لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل بعمل آمد.

نماینده مجلس ، فرماندار شهرستان مشهد و شهردار شهر ملک آباد با حضور در مصلای نماز جمعه، رو در رو در جریان مشکلات مردم قرار گرفتند و راهکار‌ها و راهنمایی‌های لازم را برای رفع این مشکلات ارائه کردند.