روابط عمومی ، به مثابه آینه تمام نمای انتظارات و مطالبات برحق مردم، از سازمان‌ها و نهادهایی است که برای خدمت به آن‌ها، تکوین و سازمان یافته اند.

روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی است مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه در راه های طی شده، فراز و نشیب های فراوان پیش رو و نیز ترسیم چشم اندازی روشن از آینده که می تواند درخور شان و منزلت جوامع امروز طراحی و تدبیر شود.

از زمانی که روابط عمومی به عنوان یکی از ارکان مدیریت وبخشی از نظام رسانه ای مطرح شده، اهمیت آن در مسوولیت ارتباطی سازمان‌ها، نمود تازه‌ای پیدا کرده است که با تلاشی اگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی تر براساس همیاری گسترده تراست و گسترش دهنده ی ژرفای معنای عمیق انسانی است.

روز ارتباطات و روابط عمومی را به دست اندر کاران پر تلاش روابط عمومی تبریک و تهنیت عرض نموده وامیدواریم این روز نقطه عطفی درتوسعه و تحول روابط عمومی باشد.

روابط عمومی شهرداری ملک آباد