تیتر>>>>>>تقدیر شهردار از مسؤل روابط عمومی بمناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

امروز سه‌شنبه 27اردیبهشت طی مراسمی شهردار ملک آباد از مسؤل روابط عمومی شهرداری ملک آباد به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی تقدیر و تشکر کرد.
این مراسم با حضور شهردار محترم ملک آباد و پرسنل شهرداری در محل دفتر شهردار برگزار گردید.

محمد رجبی شهردار ملک آباد ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی گفت:روابط عمومی یکی از ارکان مهم تأثیر گذار در امر اطلاع رسانی در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که امروزه اهمیت آن در مسولیت ارتباطی سازمان ها نمود تازه ای پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: جای دارد از زحمات مسول محترم روابط عمومی شهرداری ملک آباد جناب آقای علی سالاران در تمامی زمینه های فرهنگی،اجتماعی و ارتباط با رسانه ها قدردانی کنم.
در پایان این مراسم شهردار محترم ملک آباد از مسؤل روابط عمومی شهرداری بمناسبت این روز با اهداء لوح تقدیر وهدایا تشکر و قدردانی کردند.