به گزارش روابط عمومی شهرداری ملک آباد

جلسه نیاز سنجی جهت نصب و راه اندازی شبکه داخلی و تجهیزات شبکه و پیگیری مسایل فناوری اطلاعات شهرداری با حضور شهردار ملک آباد، حراست،مسؤل واحد فناوری اطلاعات،معاونت شهرسازی،مسؤل مالی،در محل دفتر شهرداری برگزار گردید.

رجبی شهردار ملک آباد در ابتدای این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از تلاش و زحمات کلیه مسئولین علی الخصوص مسول محترم فناوری اطلاعات گفت؛ حوزه فناوری اطلاعات به نوعی خط مقدم مدیریت شهری محسوب می شود و یکی از مهمترین اهداف مدیریت شهری ارتقاء سطح رفاه شهروندان و جلب رضایت آنان است از این رو شهرداریها باید از تکنولوژی های نوین و پیشرفته اطلاعاتی و ارتباطی بهره جویند تا بتوانند خدمات خود را در کوتاهترین زمان ممکن ارائه نمایند.

در ادامه جلسه علی سالاران  مسول واحد فناوری اطلاعات گفت:امروزه برتنوع و پیچیدگی خدمات ارائه شده از طرف شهرداری ها به شهروندان افزوده شده و  دنیای ارتباطات،تولید اطلاعات به سرعت درحال تغییر بوده وبدون ّشک تحولات گسترده ای در تمامی عرصه های صنعتی،اطلاع رسانی،خدماتی،آموزشی،اجتماعی و اقتصادی بشریت به دنبال داشته است.
مسول فناوری اطلاعات افزود: اقداماتی همچون خرید سرور و تجهیزات شبکه، پشتیبانی سخت افزاری و برپاداری سیستم های کاربران، تهیه ی فایل پشتیبان از کلیه ی بانک های اطلاعاتی ، پشتیبانی و برپاداری ماشین  مجازی ، پیکربندی و ایجاد دسترسی کاربران جهت استفاده از اینترنت و نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری وشبکه دامین، اتوماسیون تحت وب اداری جهت دورکاری کاربران،کابل کشی و نصب و راه اندازی شبکه داخلی،ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری سیستم های کامپیوتر،پیاده سازی و پیکره‌بندی فایروالkerio شهرداری ملک آباد درحال اجرا می باشد.
سالاران ابراز امیدواری نمود با الکترونیکی کردن خدمات شهرداری و پشتیبانی از نرم افزارهای نوین بتوانیم موجبات تسهیل در ارائه خدمات و رفاه و رضایتمندی شهروندان را فراهم نماییم.

درپایان جلسه معاون شهرسازی و عمران شهرداری ملک آباد با اشاره به این که اجرای طرح ممیزی و شناسایی املاک از اقدامات معاونت شهرسازی است اظهار داشت: انطباق اطلاعات به دست آمده از اجرای طرح ممیزی در حال انجام است.
و قطعابا اجرای طرح ممیزی املاک شهر در زمینه نوسازی وبهسازی گام مهمی برای تحقق شهرداری الکترونیکی و ارائه خدمات سریع و بهتر به شهروندان برداشته می شود که همه اینها مستلزم خرید موارد فوق الذکر می باشد.

روابط عمومی شهرداری ملک آباد