به نقل از روابط عمومی شهرداری ملک آباد-
علی سالاران گفت: طی نشست هایی که با محوریت بررسی صورت های مالی،عملکرد فناوری اطلاعات درسال1401 برگزار شده گزارش کاملی از عملکرد کمیته فناوری،اقدامات  و پروژه های انجام شده در سال 1401در حوزه های مختلف از جمله زیرساخت و شبکه،هوشمند سازی،نرم افزار تخصصی شهر سازی را ارائه کردند.

مسؤل واحد فناوری شهرداری ملک آباد افزود: فناوری اطلاعات به تشخیص مشکلات در مراحل اولیه و انجام به موقع کارهای اصلاحی مناسب کمک میکند وبرای مدیریت کارایی، زمان، هزینه و تنظیم و اصلاح حجم کار پرسنل نیز به طور مؤثر استفاده میشود که یکی از اساسی ترین پایه ها در توسعه و به نتیجه رسیدن طرحهای فناوری اطلاعات، آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه می باشد.

وی ادامه داد: در راستای بهبود و ارتقای کیفیت ارتباطات و با هدف پاسخگوئی به نیاز شهروندان شبکه داخلی و زیر ساخت های ارتباطی نصب و راه اندازی شد که مهمترین فعالیت های انجام شده این واحد عبارتند از:
۱- خرید سرور و تجهیزات شبکه
۲- پیاده‌سازی و پیکربندی فایروال Kerio Control جهت امنیت شبکه
۳- کابل کشی شبکه ساختمان شهرداری شورا و آتش نشانی
۴- نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری و شبکه دامین
۵- نصب و راه اندازی ماشین مجازی و ویندوز سرور  ۲۰۱۹
۶- ارتقا سخت افزاری سیستم های کامپیوتر شهرداری
۷- نصب ویندوز ۱۱ برای تمام کامپیوترها
۸- نصب اس کیو ال سرور و انتقال تمام دیتا بیس به سرور
۱۰-نصب یو پی اس برق اضطراری

گفتنی است محمد رجبی شهردار ملک آباد از توجه و اهتمام مسؤل فناوری اطلاعات به جهت نصب و راه اندازی شبکه داخلی و رفع مشکلات ارتباطی تشکر و قدردانی نمود و ارائه خدمات در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات را به صورت هوشمند مهمترین هدف واحد عنوان کرد و اظهار داشت: برای اجرای پروژه های مذکور مبلغی بالای یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال هزینه شده است و خرید نرم افزار خودکار واحد شهرسازی و اتوماسیون داخلی  تحت وب در دست اقدام می‌باشد.